Camí Ral, 187 - 08490 Tordera (Barcelona)

(+34) 93 764 38 02     (+34) 625 471 70


FINQUES LM

Contacte

Nom*

Telèfon*

email*

Consulta
Introdueix el següent codi anti-spam


Estic d'acord amb la política de privacitat

De conformitat amb el que s'estableix en la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de LAURA MARCH PUIGDEMASA amb CIF 41068916R i domicili social situat en CAMI RAL 187 08490, TORDERA (BARCELONA), amb la finalitat d'atendre les seves consultes. En compliment amb la normativa vigent, LAURA MARCH PUIGDEMASA informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per a complir amb els preceptes esmentats amb anterioritat. L'informem que tractarem les seves dades conforme a l'existència del seu consentiment.
LAURA MARCH PUIGDEMASA informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que LAURA MARCH PUIGDEMASA es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests se suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.
D'acord amb els drets que li confereix el la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament d'aquests, dirigint la seva petició a l'adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic info@finqueslm.es.
Al seu torn, l'informem que pot contactar amb el Delegat de Protecció de Dades, dirigint-se per escrit a l'adreça de correu dpd.cliente@conversia.es o al telèfon 902 877 192. L'informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat manant un correu electrònic a l'adreça: info@finqueslm.es.
Podrà dirigir-se a l'Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna. L'enviament d'aquestes dades implica l'acceptació d'aquesta clàusula.

Per a més informació i consultes, si us plau contacti amb nosaltres

(+34) 625 471 702

(+34) 93 764 38 02