Camí Ral, 187 - 08490 Tordera (Barcelona)

(+34) 93 764 38 02     (+34) 625 471 702








CASA en VENDA a CALDES DE MALAVELLA | URBANIZACIÓN


m2
habitaciones
banos
garaje
420m2
5
3
Ref.4004
450.000 €
Superficie: 420 m2
Habitacións: 5
Banys: 3
Garatge: Si
Calefacció: Gasoil
Traster: Si
Piscina: Si, privada
Preciós habitatge en urbanització de Caldes de Malavella, la casa té un total de 420m2 construïts i un terreny de 1043m2 tot pla.
L'habitatge es distribueix de la següent manera; en planta principal disposa d'un preciós porxo en l'entrada, ampli rebedor. Preciosa i àmplia cuina de fusta massissa. Gran saló menjador amb xemeneia tancada. Precioses vistes des del menjador al porxo posterior i jardí. En la mateixa planta disposa d'1 habitació senzilla, 1 bany complet amb dutxa, un quart de bugaderia i una suite amb armari de paret i el seu propi bany.
En planta superior disposa d'un ampli distribuïdor amb sortida a terrassa, que té unes vistes precioses a muntanya. 3 habitacions dobles i un bany. Totes les habitacions dobles disposen d'armaris de paret i tota la fusteria interior és de noguera.
En la planta soterrani, disposa d'una sala polivalent d'uns 120m2 amb dos trasters. Totes les plantes connecten mitjançant unes precioses i lluminoses escales interiors.

Disposa d'un garatge per a dos cotxes, a aquest garatge també s'accedeix des de la casa. En el garatge es troba la caldera de gasoil.

La casa està equipada amb calefacció gasoil, preinstal·lació d'aire condicionats, tancaments d'alumini de qualitat amb vidres dobles, sistema d'alarma interior i perimetral. Els sòls són de gres i l'exterior de la façana monocapa.

En la part exterior de la casa té un preciós jardí tot pla amb piscina. En la part exterior en el porxo posterior té una preciosa barbacoa just al costat de la piscina. Té un quart que s'accedeix mitjançant el jardí que és on està la bomba de la piscina i el sistema de reg automàtic.

Destacar que la casa té moltes qualitats, l'interior i l'exterior de la casa està en perfectes condicions, una casa molt lluminosa, funcional i àmplia al seu torn. La ubicació és perfecta a uns 5 minuts del poble de Vidreres on estan tots els serveis. A uns 7 minuts del poble de Caldes de Malavella. Prop de la Costa Brava a uns 15 minuts de Sant Feliu de Guíxols.

Sol·liciti informació sense compromís.


Emisions:      Consum: